مرغ ترش از غذاهای لذیذ و خوشطعم ایرانی میباشد که ما در این بخش قصد داریم تا آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای پخت این غذای خوشمزه را به شما نشان دهیم. لازم به ذکر میباشد که دستور تهیه در این آموزش به طرز سادهای گفته شده میباشد و شما میتوانید به راحتی با این دستور پخت ، مرغ ترش شمالی را در منزل خود تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی :
- مرغ چهار تکه ران و سینه
- سبزی معطر300 گرم
- پیاز کوچکدو عدد
- سیر رنده شدهسه حبه
- گردو آسیب شدهیک پیمانه
- رب انارسه تا چهار قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ ترش شمالی :
اول از هر کاری تکههای مرغ را پس از شست و شو درون یک آبکش بریزید تا کاملا آب آنها گرفته شود. در مرحله بعد سطح هر مرغ را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید.
درون یک قابلمه یک مقدار روغن بریزید و مرغ را درون روغن به همراه حرارت کم تفت دهید تا طلاییرنگ بشوند.
در این حین که مرغ درون تابه در حال سرخ شدن است، سبزیهای معطر که شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و چوچاق، خالواش و ریحان میباشد را درون یک تابه دیگر به همراه یک مقدار روغن تفت دهید تا خوب سرخ بشوند. ولی مراقب باشید تا سبزی را آنقدر تفت ندهید که تلخ شود.
حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سیر را به همراه رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج میکنیم و پیاز را درون همان روغن تفت دهید تا طلاییرنگ بشوند. در مرحله بعد سیر را اضافه میکنیم و پس از کمیتفت دادن رب انار را اضافه کنید.
پس از کمیتفت دادن گردوی آسیاب شده را اضافه میکنیم و پس از همزدن و دوباره تفت دادن سبزی را که سرخ کردید، اضافه کنید. معمولا این مقدار رب انار برای این مقدار سبزی کافی میباشد. اما میتوانید بر حسب سلیقهتان رب انار بیشتری اضافه کنید.
حالا حدود سه پیمانه آب به مایه مرغ ترش اضافه کرده و مرغها را هم درون مایه قرار دهید. یک مقدار نمک و فلفل اضافه میکنیم و اجازه دهید تا برای نیم تا یک ساعت مرغ ترش حسابی جا افتاده و مزهدار شود. در این فاصله سراغ آماده کردن برنج کته بروید.
جهت بازدید از قیمت مرغ پاک کرده و دیگر مواد غذایی مرتبط با مرغ میتوانید از این لینک دیدن کنید.