مواد لازم برای تهیه چلو مرغ :
سینه و ران جوجه : 1 عدد
پیاز : 1 عدد بزرگ
هویج : 1 عدد بزرگ
ساقه کرفس : چهار عدد
لیموی تازه : 1 عدد
آلوی بخارا و آلوی ترش : به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
برنج : برای هر نفر 1 پیمانه
زرشک : 1 پیمانه
خلال بادام و خلال پسته : 1 فنجان
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : 1 فنجان
روغن برای سرخ کردن : به مقدار زیاد
طرز تهیه چلومرغ زعفرانی :
در شروع کار پیاز را نگینی خرد میکنیم و هویج و کرفس رو هم نگینی خرد میکنیم
قبل از آغاز پخت، تکههای مرغ را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بعد در 1 ظرف دیگر پیاز را تفت میدهیم تا نرم و عسلی شود در آخرهویج و کرفس و رب را اضافه میکنیم و کمیتفت میدهیم.
در این مرحله مرغهای سرخ شده را به همراه نمک وفلفل ، زغفران و 1 لیوان آب داغ به سبزی جات اضافه میکنیم درب ظرف را گذاشته اجازه میدهیم نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزد
پس از پخت مرغها را از ظرف خارج کرده و آب مرغ را در میکسر ریخته تا همه سبزی جات به روش پوره شوند و دوباره در ظرف میریزیم و میگذاریم بجوش بیاید و سس مرغ غلیظ شود و دوباره مرغها را داخل آن قرار میدهیم
در این میزان برنجی که از قبل خیس کرده ایم را داخل آب جوش ریخته و آبکش میکنیم و میگذاریم دم بکشد.
زرشک تازه ( اگر زرشک تازه نبود حتمت آن را خیس میکنیم به میزان 30 دقیقه در آب ولرم) را به همراه خلال پسته و بادام در روغن سرخ کرده و زغفران دم کرده را به آن اضافه میکنیم و به اندازه دلخواه با برنجی که دم کشیده مخلوط میکنیم.
شیوه خوردن کاملا سلیقهای است میتوانید به روش پرسی خوردن میکنیم یا اگر که دوست نداشتید میتوانید برنج ساده رو در دیس بکشید و در 1 دیس دیگه مرغ رو بکشید نوش جان میکنیم.
شما عزیزان میتوانید برای مشاهده قیمت مرغ پاک شده و دیگر محصولات مرتبط از این لینک بازدید کنید.