ماهی کبابی بندری به دلیل طعم تندی که دارد برای افراد با ذائقه تند پسندد بسیار مناسب میباشد. در این بخش ما سعی داریم تا آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای کباب کردن ماهی کبابی بندری را به شما نشان دهیم دستور پخت در این آموزش به زبان ساده بوده و زمان پخت آن کوتاه است.
مواد لازم جهت تهیه ماهی کبابی بندری :
· ماهی پاک شده بدون استخوان چهار عدد
· زعفران دم کرده به مقدار دو قاشق غذا خوری
· کره به میزان پنجاه گرم
· روغن زیتون به مقدار چهار قاشق غذا خوری
· پیاز یک عدد
· آب لیمو دو قاشق غذا خوری
· نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه ماهی کبابی بندری :
جهت تهیه ماهی کبابی رستورانی در شروع کار قطعات ماهی را سپس بعد از آن کهاستخوانها و قسمتهای اضافه شان را جدا کردیم روی سطح کار درون یک سینی قرار میدهیم، سپس روغن زیتون را روی گوشت ماهی ماساژ میدهیم.
سپس بعد از آن کهدو طرف ماهی را به خوبی با روغن زیتون کاور کردیم، پیاز را رنده کنید، سپس با فشار دست آب پیاز را میگیریم و به همراه آب لیمو ترش روی گوشت ماهیها با دست ماساژ بدهید تا طعم دار شوند.
در اخر مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ماهیها میپاشیم، سپس ماهیها را به آرامیدرون یک ظرف درب دار قرار بدهید و به مدت زمان ۲ ساعت در یخچال قرار بدهید تا طعم مواد با گوشت ماهی تلفیق بشود.
سپس بعد از آن کهماهیها به خوبی طعم دار شدند، منقل زغال را به صورت یکدست روشن کنید، سپس ماهی را درون توری دو طرف قرار بدهید و با فاصله از زغالها به آرامیکباب کنید. گوشت ماهی لطیف میباشد و به سرعت میسوزد.
به این علت نیاز نیست که زغالها را باد بزنیم. سپس بعد از آن کهگوشت ماهیها به خوبی کباب شد، مخلوط کره ذوب شده و زعفران را با قلمو روی ماهی کبابها میکشیم تا لذیذتر شوند. در آخر ماهی کباب را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
جهت بازدید و مشاهده قیمت ماهی درسته و دیگر مواد غذایی مرتبط با آن از این لینک دیدن نمایید.