در این مطلب قصد داریم تا بپردازیم به آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای بوقلمون کبابی مجلسی به همراه دستور العمل ساده و راحت که تمامیشما بتوانید به همراه این طرز پخت یک بوقلمون را به طرز مجلسی به همراه مواد لازم آن کباب را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه بوقلمون کبابی مجلسی :
ران بوقلمون۵۰۰ گرم
گشنیز تازه به همراه ساقه۲۰گرم
نعنای تازه به همراه ساقه۲۰گرم
زنجبیل تازه (خردشده)دو سانت و نیم
سیر6 تا 8 حبه
زیره (آسیابشده)1 قاشق غذا خوری
تخم گشنیز (آسیابشده)1 قاشق غذا خوری
چیلی سبز تازه بزرگ 1 عدد
چیلی قرمز (آسیابشده) نصف قاشق غذا خوری
آبلیمو 1 قاشق عذا خوری
نمک به میزان کافی
طرز تهیه بوقلمون کبابی مجلسی:
اگر بوقلمون شما یخ زده است لازم است آن را از مدتی قبلتر از فریزر خارج میکنیم و در یخچال بگذارید تا دمای آن کاهش پیدا کند.
گوشت بوقلمونتان را کاملا تمیز کرده و تار و پود آن را کاملا از هم جدا میکنیم. چربی آن را دور نریزید. گوشت بوقلمون را به همراه گشنیز، نعنا، زنجبیل، سیر و چیلی سبز چرخ کنید.
پس از اینکه مواد را به همراه هم چرخ کردید، پودر زیره، تخم گشنیز، چیلی قرمز، آبلیمو و نمک را اضافه میکنیم. آنها را خوب به همراه هم مخلوط میکنیم. در نهایت درب آن را بگذارید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.
به اندازه یک گلوله ۵ سانتیمتری از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به همراه دست آن را به خوبی ورز دهید. گلوله گوشت را روی وسط سیخ مخصوص کباب کوبیده قرار دهید و دور تا دور سیخ را بپوشانید. حتما از سیخ مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید.
دستتان را کمیبه همراه روغن یا آب آغشته میکنیم و روی گوشت بمالید و آن را به شکل سوسیس به قطر ۲ و نیم سانتیمتری در آورید. به همین صورت باقی مخلوط گوشت را به سیخ بکشید. سیخهای گوشت را روی منقل که از پیش روشن کردهاید، کباب میکنیم. بیش از اندازه کبابها را نپزید.
شما عزیزان میتوانید برای بازدید از قیمت گوشت بوقلمون از این لینک دیدن کنید.