loading...

بازدید : 719
شنبه 23 آبان 1399 زمان : 19:37

مرغ کنتاکی از غذا‌های محبوب افراد و یک غذای مناسب برای مهمان میباشد. ما در ابن قسمتت از سایت قصد داریم تا بپردازیم به آمووزش طرز تهیه و مواد لازم برای پخت مرغ کنتاکی با دستور پخت ساده و راحت و سریع که همه شما عزیزان بتوانید بعد از این آموزش این غذای خوش مزه را به طرز عالی و خوشمزه‌‌‌ای با مواد لازم آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی :

  • سینه و ران مرغ :از هر کدام سه قطعه
  • آرد سفید :یک لیوان
  • شیرخشک:نصف لیوان
  • تخم مرغ زده شده: دو عدد
  • آرد سوخاری :به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی :

در شروع کار مرغ را به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل پخته و کنار بگذارید.

در مرحله بعد آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.

تابه‌‌‌ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.

تکه‌های مرغ را در شروع کار در مخلوط آرد و شیر خشک بغلطانید ، در مرحله بعد در تخم مرغ فرو کرده و در پایان به آرد سوخاری آغشته کرده و درون روغن داغ سرخ نمایید.

مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.


در صورت تمایل به مشاهده قیمت مرغ خورد شده و دیگر مواد غذایی مشابه میتوانید از این لینک دیدن کنید.

انتخاب *قسمت یازدهم فصل اول*
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی