در این بخش از وبلاگ فروشگاه دارا پروتئین ( دارا فود) قصد داریم تا بپردازیم به آموزش آشپزی ماهی سوخاری به روش رستورانی لذا با ما تا پایان با این غذای خوش مزه همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری :
ماهی | 1 کیلو |
آرد سوخاری | 1 لیوان |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
سویا سس | 4 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
زردچوبه و فلفل | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
مراحل پخت و طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی :
ابتدا ماهی را تمیز کرده و به تکهها منظم و یکسان قسمت میکنیم . سپس بعد از آن ماهی را شسته و درون مرحله بعد خشک میکنیم . درون مرحله بعد تکههای ماهی را خیلی خوب با آبلیمو، سس سویا ، زردچوبه و فلفل آغشته میکنیم و خوب مخلوط میکنیم .
سویا سس یا همان سس سویا که یک سس تیره رنگ میباشد که به عنوان چاشنی و برای مزه دار کردن غذاهای دریایی مورد استفاده قرار میگیرد . از آنجایی که سویا سس شور میباشد ، دیگر از نمک برای مزه دار کردن ماهی استفاده نمیکنیم .
درون این مرحله تخم مرغ را درون کاسه شکسته و هم میزنیم . زردچوبه را نیز به تخم مرغ اضافه میکنیم . درون مرحله بعد تکههای ماهی را درون آرد سفید میغلتانیم درون مرحله بعد درون تخم مرغ میزنیم تا وقتیکه همه جای ماهی را بپوشاند . سپس بعد از آن نوبت به آرد سوخاری میرسد . اینبار تکههای ماهی را خوب با آرد سوخاری میپوشانیم .
تمام شد ماهی سوخارزی شما آمادست.
برای مشاهده قیمت ماهی و دیگر محصولات مرتبط میتوانید از این لینک بازدید کنید.