مرغ کنتاکی از غذاهای محبوب افراد و یک غذای مناسب برای مهمان میباشد. ما در ابن قسمتت از سایت قصد داریم تا بپردازیم به آمووزش طرز تهیه و مواد لازم برای پخت مرغ کنتاکی با دستور پخت ساده و راحت و سریع که همه شما عزیزان بتوانید بعد از این آموزش این غذای خوش مزه را به طرز عالی و خوشمزهای با مواد لازم آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی :
- سینه و ران مرغ :از هر کدام سه قطعه
- آرد سفید :یک لیوان
- شیرخشک:نصف لیوان
- تخم مرغ زده شده: دو عدد
- آرد سوخاری :به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کنتاکی :
در شروع کار مرغ را به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل پخته و کنار بگذارید.
در مرحله بعد آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.
تابهای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
تکههای مرغ را در شروع کار در مخلوط آرد و شیر خشک بغلطانید ، در مرحله بعد در تخم مرغ فرو کرده و در پایان به آرد سوخاری آغشته کرده و درون روغن داغ سرخ نمایید.
مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.
در صورت تمایل به مشاهده قیمت مرغ خورد شده و دیگر مواد غذایی مشابه میتوانید از این لینک دیدن کنید.